Fish and chips.

Ikke spons.

Mandager bruker jeg alltid ha fiskemåltider.  Mandager er storsett travle dager her hos oss så da liker jeg å ha ganske rask mat og fisk er ganske så rask å tilberede.  Men ofte har jeg glemt å ta ut fisk, det er så typisk meg! Da redder jeg meg oftest på Findus sin Fish & crisp og tryller fram et godt måltid på en halvtime sånn ca.

Jeg setter fisken på et bakepapir og steker i følge bruksanvisningen, steker oftest chipsen samtidig. Jeg servere fisken med chips, remulade og friske oppkuttede gulrøtter.

Den fisken er ungene veldig glad i så jeg lager den ca 1 gang i måneden,  viss jeg husker å ta ut fisk så lager jeg den selv men Findus sin er ganske så grei den også.

 

print

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *