Jeg er en jente med brennende lidenskap for alt som gjelder mat og baking. jeg begynte å bake og lage mat når jeg var ca rundt 8 år og måtte jeg alltid finne min egen vri på alt jeg prøvde å lage, jeg er ingen perfeksjonist, og så må jo ikke maten du spiser alltid se så perfekt ut så lenge den smaker godt.

Som bloggen min heter så er jeg en sjømannsfrue. Mannen min er på sjø halve året så jeg liker at de aller fleste oppskriftene mine skal være så enkle som mulig, og at maten blir ferdig så raskt som mulig. De 3 barna våre er ikke så tålmodige at mamma kan bruke hele dagen sin på kjøkkenet.

Å ha en mann på sjø halve året kan ofte by på sine utfordringer i hverdagen spesielt når det kommer til middagstid, timeavtaler, skole arrangementer, ferier og så enkel vask av hus, klesvask, legge- og badetid, men man får det alltid til å gå rundt uansett på et merkelig vis. Slikt er det bare når livspartneren man velger jobber på sjø og så funker det for oss uansett om det ikke er like enkelt til tider.

Men på denne bloggen kommer dere til å finne mest matoppskrifter, noen rengjørings tips og kanskje noen hverdagslige innlegg når mannen er på sjøen og alt ikke går helt etter planen.